Inschrijven op het forum

Wanneer een persoon ingeschreven wordt op een forum, dan betekent dit dat hij e-mailkopie├źn zal krijgen van elk bericht in dat forum. (berichten worden ongeveer 15 minuten na de post de eerste keer geschreven was verstuurd)

Gewoonlijk kan iedereen kiezen of hij al dan niet e-mail wil zijn van een forum.

Hoewel, als je ervoor kiest om iedereen verplicht e-mail te laten ontvangen van een bepaald forum, dan geldt dat voor alle deelnemers, zelfs diegenen die zich later aanmelden in de cursus.

Dit is vooral nuttig voor het nieuwsforum en in forums aan het begin van een cursus (voor iedereen door heeft dat ze zich kunnen inschrijven om e-mail van het forum te ontvangen).

Als je de optie "Ja, initieel" kiest dan zullen alle huidige en toekomstige gebruikers van de cursus ingeschreven worden, maar ze kunnen zichzelf uitschrijven wanneer ze willen. Als je "Ja, voor altijd" kiest, dan kunnen ze zich niet uit het forum uitschrijven.

Merk op hoe de "Ja initieel"-optie zich gedraagt als je een bestaand forum wijzigt: wijzigen van "ja initieel" naar "nee" zal de bestaande gebruikers niet uitschrijven, het zal alleen effect hebben op toekomstige cursusdeelnemers. Op dezelfde manier zal het wijzigen naar "Ja, initieel" de bestaande gebruikers niet aanmelden, maar alleen de nieuwe gebruikers.

Index helpbestanden
Toon dit helpbestand in het English